Alanya

En lille aften opdatering

13569793_10209188453044932_381496145_o

Så sidder man her, vasketøjet er hængt op, og kirsebærene fra bazeren bliver kørt heftigt ned en efter en og kaffen er ved at være klar. – og jeg eeeelsker det!

Kæresten er ligenøjagtigt smuttet ud af døren og taget på arbejde, så nu er der masser af tid til en god og lang opdatering 😀

Jeg ankom til Alanya d. 29 (i onsdags), jeg blev hentet af min dejlige kæreste og hans sjove ven. Det første vennen gjorde var at tage min studenterhue på hovedet og ellers køre igennem sikkerheden i lufthavnen.. Genialt..

Om aften nød vi en dejlig fejrings middag på restauranten Melani, som ligger her i Oba, efterfølgende blev det til en dejlig gå tur nede ved havnen, og ellers bare hjem og i seng, efter en meget lang dag!

Jeg er så småt ved at vende mig til tanken om at dette bliver mit hjem de næste mange måneder, og jeg kan kun smile ved tanken, og føle mig sikker på at det var den rigtige beslutning for mig og for os.
Byen her, er fyld med liv og lys, og der er aldrig helt stille. Enten er det tyrkisk musik man kan høre langt fra, ellers er det bølgerne ved stranden tæt på.

Dagens gøremål omkring et tyrkisk mobilnummer er blevet rykket til imorgen, opgaven omkring træningstøjet er dog klaret. Dagen imorgen vil derfor stå på meget tidligt morgen træning, inden det bliver alt for varmt til det pjat 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Alanya