Ikamet og ny lejlighed

Ikamet til miiig!

Så skete det endelig, jeg har fået godkendt min ansøgning, og nu skal jeg bare vente på at selve kortet kommer med posten, og jeg er overlykkelig. Det har da godt nok taget lang tid, og hvor har jeg stresset meget over det. Men nu er det færdigt, og det hele er i orden.

Vi har de sidste 3 dage, rendt rundt og fået skaffet de sidste papirer, og fået ordnet forsikring og bankkonto. Jeg må sige det har været lidt en overraskelse, med alt den hjælp man har fået.

Man skal have omkring 18.000 lira på en tyrkisk bankkonto, hvis man skal ansøge for et år. Det var penge jeg ikke selv havde, men som vi lånte af familie og venner. Eller det vil sige, Cemils venner og familie. Hvilket jeg er lidt beæret over. Halvdelen blev lånt af Cemils bedsteven, og den anden halvdel lånte vi af Cemils lillebror. Broren har jeg aldrig snakket med, han ved godt hvem jeg er, men har aldrig udvekslet et ord med ham, eller mødt ham. Hvilket jeg syntes er lidt vildt, at han gør så meget for mig, selvom jeg ikke kender ham. Men det er heldigvis bare sådan tyrkere er, man bliver hurtigt anset som familie, og alle er der til at hjælpe en, med hvad som helst! og det elsker jeg ved at bo hernede.

Jeg har fået en del henvendelser omkring hvad det kræver at få ikamet. Derfor skal der nok komme en liste inden for et par dage, her på siden. Men folk er selvfølgelig fortsat velkomne til at skrive hvis der er noget de vil have hjælp med !

Også skal der nok også komme en opdatering, når mit kort kommer! Hvilket meget gerne skulle være inden for de næste 2 uger <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ikamet og ny lejlighed