Dansk besøg

1 måned

Dette billede blev taget, da jeg endelig så Cemil for første gang i  omkring 3 måneder.
13844108_1635150693465795_1927409392_o

At have et langdistanceforhold, er bestemt ikke det optimale. Et langdistanceforhold, kan medbringe et utal af negative følger såsom; Savn, jalousi, misstillid, tvivl og et væld af andre ting. Ligeud sagt, er et langdistanceforhold bare elendigt. Men selvom det ikke er det optimale og det virkelig kan tage meget på en, så havde klarede mig og Cemil det, sååå fantastisk! Og nu, er jeg stadig forundret over at der ikke var flere skænderier, episoder af mistillid, eller tvivl, for det var der virkelig ikke. Jeg stoler på Cemil, og han stoler også på mig. Jeg har altid vidst at det var ham jeg ville være sammen med, og har man haft nogen problemer internt i forholdet, så er de blevet udarbejdet. Det betyder dog langt fra, at det hele er/var rosenrødt og perfekt. For intet er perfekt. Men vi elsker hinanden og når vi er ved at dræbe hinanden over at glemme at slukke lyset eller bruge aircondition for meget, så gør det, ikke det store, for vi ender alligevel med at grine over det.

Det jeg prøver at komme frem til, er at jeg nu har boet her i Alanya i en måned, og jeg har det godt, vi har det godt og livet er godt. Og jeg er stadig sikker på at jeg tog den rigtige beslutning. Og jeg elsker mit liv her i Alanya.
Selvfølgelig savner jeg ting ved Danmark og min familie og mine venner, men det ændre ikke på, at det er her jeg skal være.

Den sidste måned er fløjet af sted, og jeg føler stadig at jeg kun har været her i  2 uger. Der er sket mange ting, i den måned her. Vi er kommet på plads i vores nye lejlighed, vi har fået vores egen hverdag sammen, vi har haft årsdag, vi har haft dansk besøg og ja, denne måned har været fyldt med nye oplevelser.

I aften skal jeg/vi ind at snakke lidt med en som arbejder i en læder/pels butik inde i centrum, omkring muligt arbejde. De har sagt ligeud at de håber jeg starter, og at jo hurtigere jo bedre. Men vi skal stadig lige have en lille snak, om hvordan det hele kommer til at forløbe sig. Efter snakken, tager mig og Cemil sammen en beslutning om hvorvidt vi syntes det ville være et godt sted for mig, at starte mit første job her i Alanya. Men timerne er lange og fridagene er korte. Men sådan er det bare 9 ud af 10 gange her i Tyrkiet. Men vi må se hvad det ender med. Men hvis det ender med job, så starter jeg formentlig på Mandag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dansk besøg