Gårsdagens bedrifter

Lidt hjemmebag

Da min elskede Migros var lukket, på daværende tidspunkt, måtte jeg rundt i samtlige små kioske for at finde bagpapir og mælk. Alle de steder jeg var, fik jeg klasket turistpriser i hovedet, så videre med mig. Efter den 4 kiosk, og da jeg endelig havde fundet hvad jeg ledte efter, bagepapir, var jeg så ligeglad og havde det så varmt, at jeg måtte bukke under for turistprisen og sikkert give det dobbelte, af hvad det normalt koster…

– Det er altså en af de ting, jeg hader ved Alanya og ved at være turist. Med mindre du kender dem du handler hos, eller du har en tyrker under armen, så kan du næsten ikke undgå at blive taget i røven… Jeg skulle købe en mælk, som koster omkring 2 lira, prisen blev ligepludselig 4 lira, da jeg bare var mig..
TIP!: Handl altid der, hvor der er prisskilte! – hvis du ikke vil betale en kæmpe overpris..

Det er faktisk noget, som gør mig rigtig sur,og irritere mig rigtig meget. Hvis jeg f.eks. vil købe en gave til en ven, veninde eller familie medlem, så SKAL jeg have Cemil med, hvis jeg ikke gider at skulle betale turistpriser. Hvilket er noget så irriterende, når man godt bare selv vil ordne tingene nogen gange..

Køber man noget i en af de mange butikker på gågaden, og du er turist, skal du stort set altid prutte prisen ned til minimum det halve af hvad de prøver at sælge tingene for… Så kan det godt være man ender med at gå rundt i 10 af de samme butikker, før man finder en ærlig tyrker, med en fair pris, men sådan er det, og sådan vil det sikkert altid være. Tyrkiet er så afhængige af turisterne, at jeg ikke selv tror at turistbyerne såsom Alanya og Side, ville kunne overleve uden… desværre.

NÅR! men jeg fik jo faktisk lavet lidt hjemmelavet brød til morgenmaden. Og da Cemils mor ringede kort efter, skulle jeg da også prale lidt af mine kone-skills haha. efterfølgende fik Cemil mig til at sige noget på tyrkisk til hans mor, som jeg går ud fra, var noget i retning med ”Glædelig Bayram”.. Men jeg aner det faktisk ikke 😉

Resultatet af dagens gøremål:

13582436_10209216545507226_96045564_o

Jeg syntes personligt det smagte læææækkert! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gårsdagens bedrifter