Vil du have noget for pengene? Så kom til Tyrkiet

Gårsdagens bedrifter

Uha, dagen i går var efter min mening lang og meget varm!

Jeg startede dagen ud med lidt feber, ondt i hovedet og en snottet næse… FEDT (Så jo! Man kan sagtens blive syg i 32 graders varme!)

Men dagen var ellers meget produktiv.
Vi fik købt en masse praktiske ting ind til lejligheden – hvilket er sååå dejligt. det er så irriterende at gå rundt og mangle diverse småting. – lige nu, står jeg f.eks. og mangler bagepapir… 🙁

Vi fik et hurtigt besøg nede i telefonselskabet Turkcell, for at spørger om et vigtigt spørgsmål. Planen er nemlig også, at jeg skal have anskaffet mig en tyrkisk bankkonto. For at jeg kan få det, skal jeg have enten, en vandregning, elregning eller en telefonregning, og da det er selve udlejeren, der står på både vand og el regningen, skal jeg altså have en telefonregning, i mit navn. Men at få det, er åbenbart ikke lige til, (Manden i Turcell, mente ihvertfald, at banken ikke ville godtage en almindelig telefonregning). Vi skal derfor ned i banken på mandag eller fredag, og spørger hvad det præcis kræver for mig at have, før de vil godkende det, og oprette mig en konto.

Dagen stod også på en bazar tur, og en Migros tur (Tyrkiets svar på en superbest). Da vi kom hjem omkring klokken 19, efter alle disse ting, stod den på lasagne – lavet af moi og en smule afslapning.
Da klokken var 00:30, sad vi i bussen på vej ind i centrum. Nattens timer blev nu, fyldt ud med diverse basrytmer og kroppen blev fyldt med adskillige tequila shots.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vil du have noget for pengene? Så kom til Tyrkiet