Goderne ved Tyrkiet

Vil du have noget for pengene? Så kom til Tyrkiet

For os danskere er det utroligt billigt at leve her i Alanya, i mit tidligere indlæg så i selv hvor meget mad man kan få for sine penge.
Det her er vores lejlighed:

Den er omkring 60 kvadratmener, hvilket ikke er alverdens, men vi er også kun mig og Cemil, så det passer egentligt fint! Vi giver lige godt  2500kr for vores lejlighed om måneden. Den husleje ville man måske kunne få et lille værelse på maks 30 kvadratmeter i Danmark.

Billigenheden på vores lejlighed er fantastisk! Vi bor 100 meter fra Oba centrum, og vi bor 100 meter fra stranden. I selve lejlighedskomplekset har vi en masse andre goder. Inde under lejen har vi også fri benyttelse af en lækker pool, træningslokale, sauna, spa, tyrkiskbad og en lækker fælles lounge. Lejligheden har en stor og høj mur hele vejen omkring sig, og for at komme ind i lejlighedskomplekset skal man indtaste 2 forskellige koder. Så stor sikkerhed er også en af de mange goder!

Ved poolen, har vi et grill område, med udendørs køkken, gasgrill og stort spisebord. Inde i fælles loungen har vi te og kaffe til rådighed, stort fladskærms tv, kæmpe sofa, samt en lille spilleplads med det obligatoriske ”okey” spil sat op, omkring 2 borde. ALT sammen for den sølle sum af 2500kr.

Mange danske pensionister, og  pensionister generelt, vælger at bosætte sig i Alanya, hvilket jeg syntes er en fantastisk ide! Man ville ikke skulle kæmpe med økonomien, da man som sagt, kan komme rigtig langt med danske penge hernede.

Det er faktisk sådan, at hvis du som førtidspensionist eller folkepensionist er skattefritaget i Tyrkiet (så længe du har søgt om det). En førtidspensionist som er flyttet efter 2013, vil faktisk have hele 13.165 kr. udbetalt hver måned, hvis de bor i Tyrkiet.

Du vil som pensionist derfor have ca. 5.690 lira på din bankkonto, hver måned, og med en husleje på 2500 kr. (1000 lira), ville du kunne leve et helt udmærket liv hernede. Du ville leve betydeligt bedre end størstedelen af befolkningen her i Tyrkiet. Du ville i hvert fald ikke skulle have de samme grubler, omkring økonomien, som du ville have der hjemme, med 13.165 kr. udbetalt om måneden.

Hvorfor der ikke er flere, der vælger at bosætte sig i lande, ligende Tyrkiet, forstår jeg ikke.

Dagens gøremål: Stadig få anskaffet et tyrkiskmobilnummer! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Goderne ved Tyrkiet