Hvem er jeg?

Min opholdstilladelse

Da jeg jo flytter til Alanya og ikke blot skal på en lang ferie, kræver det en opholdstilladelse. Hvis du har tænkt dig at opholde dig i landet i mere end 90 dage, indefor en 180 dages periode skal du have et såkaldt ikamet.

ikamet

Jeg har længe prøve at finde svar på hvad det kræver at få et ikamet – hvilke papir skal jeg have med, hvordan får jeg alle de papir det kræver, hvad koster det hele egentlig…

I min jagt på svar, mødte jeg en sød pige som var en kæmpe hjælp! og som endda tilbød at gå igennem processen med mig, og tage med mig rundt på diverse kontorer (hvilket med sikkerhed, bliver et tilbud jeg hænger hende op på, haha)

Mange hernede vælger at tage penge for at hjælpe ”turister” med alle disse ting, men mange mennesker vælger også at gøre det af ren hjælpsomhed. Det syntes jeg er fantastisk! Når man tænker på hvor mange hvor mange penge der kræver at flytte i forvejen, så er det dejligt med en hjælpende hånd, istedet for lidt mere modgang. For nemt er det hele ikke, men jeg er sikker på det hele nok skal lykkes. Og den dag jeg står med min opholdstilladelse i hånden, vil i være de første der hører om det, det lover jeg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?