Hvad er der sket siden sidst?

dagene der gik

Så er det tid til endnu et opslag 😀

I fredags stod den på lækker brunch med en svensk kvinde som også bor i det samme lejlighedskompleks som os, hun havde sin veninde med og var i hendes lejlighed i en uge, men er desværre allerede idag, smuttet hjem igen. Jeg stod for maden, hvilket jeg selv syntes blev rigtigt godt, det blev lidt en blanding, af noget tyrkisk og amerikansk/dansk. Der var tomater, ost, agurker, salat, amerikanske pandekager og røræg. det var alt det som bare er så lækkert og vi endte med at sidde i 3-4 timer og bare snakkede og hyggede om noget god mad.

Lørdag, igår, blev tilbragt sammen med en dansk veninde som også bor her i Alanya, hun flyttede herned, næsten på samme tid som mig, her i sommers. Hun har også sin ikamet samtale i næste måned og en tyrkisk kæreste. Så vi har en del ting til fælles. Vi fik hygget med en masse billigt slik, og en god tøsefilm, og en god snak på balkonen. Vi havde skrevet sammen en del over facebook, omkring livet hernede og alt det med vores opholdstilladelse så det var virkelig hyggeligt, med lidt tøsetid.

Det var min weekend. Jeg håber jeres har været ligeså hyggelig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvad er der sket siden sidst?