Ikamet til miiig!

Jul i Alanya og snart i DK

Så er det ved at være jul snart, igen i år, og jeg må sige at det er underligt, ikke at være i Danmark. Der er ikke rigtig noget der hedder jul her i Alanya, og de arrangementer der så er, bliver bare ikke gjort som det gør der hjemme. Jeg vil så sige at jeg i år, er blevet mere mere juleskør, og glæder mig sååå meget til at komme hjem og kunne mærke julen rigtigt.

Det er godt nok underligt at rende rundt i december, med 19 grader og høj sol, og udsigt til en pool og strand. Så julestemningen er nok lidt sværere at finde frem, men det kommer når jeg lander i danmark, det er jeg sikker på. Vi har dog snakket om vi skal finde et juletræ, dog bare et billigt plastisk et, men det er bedre end ingenting !

Jeg har ikke fået lavet særlig mange juleting her i år, men det kan jo stadig gøres. Jeg har dog fået lavet vaniljekranse. Men uden en vægt eller nogen form få målebæger, er det ikke så nemt, men  nu er der blevet købt en køkkenvægt, og kagerne er lige som de skal være.

Jeg har også endelig fået købt min billet, og jeg kommer derfor  til danmark  d. 23 dec, og når derfor ligepræcis julen. Jeg er dog lidt bekymret for at der skulle ske noget, så min rejse bliver rykket, men jeg krydser fingre. og jeg må sige at jeg glæder mig en del til at lande i lufthavnen, og mærke den store julestemning, og se den forhåbelige dejlige flotte pynt allesteder.

sidst jeg skrev, der havde jeg lige fået mit ikamet/opholdstilladelse, og jeg venter stadig spændt på at det kommer med posten! Senere i aften skal der nok blive lagt en liste op, omkring kravende for at få ikamet  – håber jeg !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ikamet til miiig!