kort men lækker opdatering

Frygten…..

Der har været lidt stille på bloggen her på det seneste, det må i meget undskylde. Jeg lover der nok skal komme gang i den her de næste par dage, men timerne og dagene hernede er virkelig fløjet afsted!

Som næsten alle jo godt ved, har der her i Tyrkiet været forsøgt et militærkup. Dette har resulteret i en stor frygt for at nærme sig landet. På nogen punkter, kan jeg godt forstå frygten. Men det ville være, hvis man rent faktisk befandt sig hvor militærkupet fandt sted. Og ikke flere tusinde kilometer derfra.

Der har endda været rigtig mange som har været bange for at rejse til dejlige Alanya, hvilket jeg slet ikke forstå. Men igen, hvis man kun vælger at høre hvad der bliver fortalt i nyhederne, kan jeg godt forstå, at man kan føle sig skræmt. Men en negativ nyhed, har altid været mere spændende at videregive end en positiv. Men jeg tror virkelig ikke at journalisterne, som skriver de mange artikler, ved hvordan det kommer til at have indflydelse på de steder de skriver om. Folk er blevet skræmt over det indblik af Alanya som er blevet videregivet igennem de forskellige nyhedsartikler, at folk aflyser deres ferier og vælger at tage andre steder. Hvilket er SÅ trist!

Der blev igår skrevet et super oplæg på Facebook, som beskriver mine tanker rigtig godt. Manden som skrev oplægget hedder Leif Lausten og er ejer at det velkendte AL Homeservice her i Alanya, og kender derfor rigtig godt til byen. Han skriver:

”Til den journalist fra MetroExpress som ville høre hvordan det går her i ALANYA, men ikke vil have det som kommentar på hendes oplæg…. 

Her er helt stille, roligt og skønt…? alt er som det plejer at være… Selvfølgelig snakker befolkningen, men derud over er alt i den skønneste orden her…
Det største problem som vi har her i ALANYA området i år er, at der er mange journalister som skriver en masse om Tyrkiet, Syrien, terroren osv….. Men de glemmer bare at risikoen er lige så stor i resten af Europa …. De glemmer også at sætte sig ind i at Tyrkiet ca er 61,5 gange støtter end lille Danmark…. De glemmer også at der er ca. 800 km til Istanbul fra ALANYA … Samt at der er ca. 1500 km til den syriske grænse… Ca samme afstand fra Kolding til Firenze i Italien…..
Prøv nu at skrive noget godt og positivt om ALANYA området… Det er jo alle de lokale som lider under de manglende turister, hvor de normalt tjener deres penge så de kan få mad på bordet hver dag …

Der bliver jo ikke brugt den samme spalteplads på De andre steder i Europa hvor der har været terror, alle tager jo stadig til Paris, Brussels Tyskland osv…., der er jo heller ingen som er bange for at tage til København …. Hvor der næste hver uge bliver skudt, stukket med kniv og hvor der jo også hare været terror….

Kom nu lige lidt på sporet igen… alle jeg der tjener penge på at skrive om Tyrkiet / ALANYA….
Jeg vil gerne give en lejlighed gratis i en måned, hvis der er en journalist som har lyst til at følge hverdage her i ALANYA hele døgnet i en måned…. Og ikke kun hvor man går i gennem basaren midt på eftermiddagen i 10 min….
Men bruger den tid der skal til for at sætte sig rigtig ind i hvad og hvordan det er at bo her / være på ferie her i skønne ALANYA området…?
Mvh Leif A.L.
God ferie / dag til jer alle ????”

Og ja, der har været former for demostrationer (Som nyhederne sikkert ville kalde det), som mere har fungeret som en hyldest til præsidenten og det fejlede militærkup her i Alanya. Men de folk der gik ned langs gaderne igår aftes, var små børn, familier, gamle mennesker som unge, og mænd og kvinder. Og IKKE en flok sindssyge mennesker som kun var ude på ballede og vold, tværtimod.

Så er jeg bange for at være her, og bo her? NEJ det er jeg ikke!

Tja, det var vidst alt jeg gerne ville sige for idag, og omkring det der sker her i Alanya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

kort men lækker opdatering