På besøg i Van! + lidt opdatering fra de sidste uger ;)

VAN! – endelig!

SÅ er der noget om vores Van tur! jeg VED godt det har taget alt alt for længe, men jeg har bare haft super meget at se til og jeg syntes aldrig det stopper!

Men nu kommer det!

Jeg må nok skuffe på billede fronten, da de 4 dage virkelig fløj afsted og vi havde travlt med en helt masse andet, ikke mere end det, men så var der også alvorlig sygdom i familien hvilket gjorde at det ikke altid lige passede med billederne.

Men derfor var det stadig en super god tur! Både mig og Cemil havde været lidt nervøse for hvordan det hele nu gå og hvordan modtagelsen ville være – for at være ærlig! MEN det gik  vildt godt ! og alle var super glade! Der blev hilst på det meste af familien og brugt en masse timer på en masse oversat snak, og at SPISE ! jeg lavede virkelig ikke andet i 4 dage…

Men det var en super god tur, og hele familien var så sød og glad for at se os.
Det var ikke fordi vi lavede en helt masse, vi brugte faktisk bare tiden på at lære hinanden at kende og nyde den tid vi nu havde sammen.

Jeg tror ikke det har været så forskelligt fra hvad alle andre, der har været hjemme hos svigerfamilien har oplevet og lavet. Men det var en super god tur, og jeg blev faktisk enormt overrasket over selve Van. Man kan sammenligne Van Centrum lidt med at gå ned af strøget i københavn, men bare hvor alle butikkerne lige er dobbelt så store ! også var det så sikkert også ligeså koldt om i DK på det tidspunkt 😉 Hotellet vi boede på var også super lækkert, selvom vi ikke rigtig så andet end lobbyen, da vi stort set var hos familien hele tiden.

Næstegang der bliver vi dog indlogeret hos storesøster, mand og børn, hvilket også bliver super hyggeligt!

Alt maden var dog nok turens højdepunkt! for nøøøj hvor blev der brugt meget tid på det! og nøøj hvor var det god mad! maden blev selvfølgelig spist på tyrkisk manér med opdækning på gulvet, og uden nogen form for kniv. Jeg blev dog tilbudt en alt for stor lommekniv, men kunne godt lige nøjes med klør fem som alle de andre 😉
Mad var der altid rigeligt af, og også tit alt for meget, og kufferten blev da også fint fyldt helt op da vi skulle retur igen!

Det var en super tur, og jeg glæder mig til vi kan komme afsted igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

På besøg i Van! + lidt opdatering fra de sidste uger ;)